Hot

Ludwig Classic Maple Vintage Pink Oyster

3.999,00

Beschrijving

Ludwig Classic Maple Vintage Pink Oyster

Fab 4 configuratie

13×9, 16×16, 22×14 shellset inclusief tomhouder.

Ongetwijfeld maakt een van de zeldzaamste Ludwig-afwerkingen een triomfantelijke terugkeer!
Pink Oyster Pearl werd oorspronkelijk al in 1959 en pas in 1963 in productie genomen, maar kreeg een dynamische esthetiek die het tot een van de meest gewilde drumkleuren in het verzamelcircuit zou maken.
De extreem zeldzame finish maakte dit een cultklassieker die een van de grootste wederverkoopwaarde in vintage drums heeft.
Net als alle andere Vintage Oyster-afwerkingen van Ludwig, worden deze op authentieke wijze geproduceerd door een handmatig mengproces van materiaal om deze illustere look na te bootsen. Geen reproductiedrukwerk hier. Alleen de hoogste kwaliteit handgemaakte acetaatfilm! De heruitgave van Ludwig toont respect voor het ambacht van eeuwenoude materiaalproductie en brengt een van Ludwigs meest gevraagde afwerkingen terug. Geprefereerd door professionals vanwege zijn tonale veelzijdigheid, zijn Classic Maple-drums de ideale keuze voor elke uitvoeringstoepassing. De hoge gevoeligheid, het brede dynamische afstemmingsbereik en de scherpe aanval maken het de ideale keuze voor live optredens. Toch is de 7-laagse ketel van Classic Maple gemaakt om snel op de speler en de omgeving te reageren, waardoor hij aan elke speelstijl of voorkeur kan worden aangepast.

 

 

Extra informatie

Ketel

7ply Maple

Kleur

Vintage Pink Oyster

Maten

13×9, 16×16, 22×14

Merk

Ludwig

Model

Ludwig Classic Maple Vintage Pink Oyster Fab 4

Andere suggesties…