Canopus Baseball Bat Inner Muffler CIM-20

79,00

Beschrijving

Canopus Baseball Bat Inner Muffler CIM-20

De CIM-20 binnendemper van Canopus is een verbeterde replica van de originele Ludwig Basball Bat muffler uit de jaren 60 die o.a. zijn gebruikt voor het drumstel van wereldberoemde Beatles drummer Ringo Starr. Het originele model had een fabrieksfout waardoor de demper niet op zijn plek bleef zitten. Dit probleem is inmiddels opgelost door het verbeterde systeem van Canopus welke de drummer drie posities biedt die wel blijven zitten. Dus wil je je originele demper vervangen of wil je gewoon je set een super goed werkende demper geven om van al die tape en moongel af te zijn? Dan is de Canopus CIM-20 een goede keuze!

 

Gary Astridge, Geschiedschrijver en verzorger van Ringo Starr’s Beatles tijdperk drumstellen zei:

 

” Ik ben de geschiedschrijver en verzorger van Ringo Starr’s Beatles tijdperk drumstellen en ik ben zelf ook een drummer. Ik heb recentelijk een vintage jaren 60 Ludwig drumstel gerestaureerd die ik momenteel gebruik voor optredens. Tijdens het restaureren besloot ik om de originele baseball bat mufflers te vervangen door de verbeterde versie van Canopus.

Deze zien er exact hetzelfde uit en werken ook exact hetzelfde, alleen met een hele grote verbetering die het mogelijk maakt om drie verschillende posities te kunnen gebruiken die echt op zijn plek blijven zitten. Het is een uniek maar heel simpel idee dat de fout van het niet blijven zitten van de originele demper elimineert. Ik geef dit Canopus product vijf sterren en vind dit een absolute aanrader!”

 

 

 

Extra informatie

Merk

Canopus

Model

Canopus Baseball Bat Inner Muffler CIM-20

Andere suggesties…